8 Temmuz 2015 Çarşamba

35 Yaşındaki Evli Teyzemi Siktim

Uzun zamandır izmire gelmemiştim ama sonunda bu güzel şehire gelme fırsatı bulmuştum. Ben aslen İstanbulluyum ve inanın bana hiç bir şehir İzmir kadar güzel ve cazip gelemez insana. Ben sizlere anlatacağım bu farklı deneyimi İzmirde yaşadım ve artık bu şehrin bende daha farklı etkileri var :)
İzmire gelme nedenim bu sene kpss ile bir işe atandım, memur olarak. Bu yüzden İzmirde tanıdık sadece teyzemler var ve kısa bir süreliğine yanlarında kalmaya karar verdim. Aslında teyzem teklif etti yoksa ben pek insanları rahatsız etmekten hoşlanmam. Bazen yüzüne karşı gülmek ve misafirperver olmak zorunda kalıp arkandan artık gitsin diye bakan akrabalar oluyor o benim çok sinirimi bozuyor ama teyzem öyle değildir, teyzemle bekar olduğu zamanlarda da çok takılırdım ve arkadaş gibiydik. Evlendikten sonra pek görüşememiştik hem bu ziyaret her açıdan iyi olacaktı.
Eşyalarımı falan İzmire taşıdıktan bir iki hafta sonra kendime ev aramak için teyzemle konuşmaya karar verdim ve yanlarında daha fazla kalmak istemediğim söylemek için eniştem evde yokken teyzemin yanına gidip ben artık başka bir eve çıkmak istiyorum dedim. Teyzem buna karşı çıktı, bizimle neden kalmıyorsun buranın suyumu çıktı dur işte diyerek göndermek istemedi. Çok hoş görülü ve kibar bir insandır benim teyzem ve bir o kadarda seksi olduğunu anlamama çok az bir zaman kalmıştı, henüz o bölüme gelmedik ama :)
Ben her ne kadar yok teyze sağol da sizlere daha fazla yük olmak istemiyorum, zaten haftalardır İzmirdeyim yani yabancısıda değilim, iş yerime ne kadar uzak bir yer olursa olsun rahatlıkla gider gelirim kaybolmam yani, artık beni merak etmene gerek yok dedim :) Bir kaç saniye sessiz bir ortam oldu ve sonrasında teyzem; ben o yüzden mi gitmeni istemiyorum ya, sen geldiğinden bu yana eve bir neşe geldi, sen yokken çok sıkıcı buralar diyerek konuya bir girdi tam olarak kaç dakika sürdü bilmiyorum ama uzun bir süre hayatının ne kadar sıkıcı olduğunu, eniştemin ne kadar asık suratlı biri ve bir o kadar da sıkıcı olduğundan söz etti.
Gerçekten kadına acımıştım ve çokta sevdiğim biri olduğu için onuda kırmak istemiyordum ama aslında benim ayrı eve çıkmamın başka nedenleri de vardı. Teyzeme madem sen büyün olanları bitenleri anlattın bende sana neden ayrı eve çıkmak istediğimi tüm ayrıntıları ile anlatayım dedim ve teyzemle salona geçip karşılıklı oturarak sohbet etmeye başladık. Teyze; ben burda rahat davranamıyorum, eve kız arkadaşımı getireceğim getiremiyorum, kendimi çok yalnız hissediyorum ve sende bilirsin ki insanların farklı farklı ihtiyaçları oluyor ve bunları karşılaması gerekiyor dedim.
Ben teyzemi nasıl dinlediysem sağ olsun oda beni uzun uzun dinledi ve o kadar şey anlattım ama aklında sadece eve kız atma konusu kalmış olacak ki konuşmamı bitirince bana direk kız arkadaşın mı var? diye sordu, bende evet ama ciddi birşey değil, bilirsin işte sadece kız arkadaş, yani o benim sayemde ihtiyacını karşılıyor bende onun sayesinde dedim. Demek istediğim sex arkadaşım var demekti zaten oda ne demek istediğimi anlamıştı.
Elini uzatıp elimi tuttu ve şimdi söyleyeceklerim aramızda kalsın ve eğer aklımıza yatmazsa bu konuyu bir daha açmayız tamam mı dedi, tamam teyze demeden önce biraz düşündüm acaba teyzeme bunu söyleten ne olabilir diye, benim aleyhime bir şey olursa durduk yere konuyu öğrenmeden tamam demeyelim :) Biraz düşünsemde aklıma birşey gelmedi ve teyzemde korkma ya o kadar düşünmeni gerektirecek birşey değil sen sadece şuan söyleyeceklerimi kimseye söyleme yeter dedi.
Kabul ettim ve tamam teyze söyle dedim neymiş? Önce gözlerimin içine baktı ve bana senin ihtiyaçlarını ben karşılamak istiyorum dedi. hmmm dedim önce uzun uzun sustum ve hangi ihtiyaçlar teyze? dedim. Sen biliyorsun işte,kız arkadaşın senin hangi ihtiyaçlarını karşılıyorsa bende onları karşılamak istiyorum, ne yani bu anlaşılması zor bir şeymiydi dedi. Benim o an anladığım şey teyzemin bana kısmen sex arkadaşlığı yapmak istemesiydi. Anlamıştım anlamasına da teyzemede direk böyle anladım ben acaba sende gerçekten böyle mi demek istedin diye soramazdım ki.
Biraz kem küm etsemde soramam dediğim şeyi cesaretimi topladım ve sordum, teyze sen bana sex arkadaşlığı mı teklif ediyorsun dedim. Evet seninle haftada bir kaç defa sex yapmak istiyorum, bruda kalmak için ne gerekirse yaparım ve hatta bu uzun süredir aklımdaydı neyseki yeri geldi söyledim dedi. Bu fikir önce bana garip gelsede ben teyzemin bu teklifine cevap vermeden o ilk hamlesini yaptı ve elini sikimin üzerine götürüp sıkıca tutarak hadi ama bunda bu kadar düşünecek ne var dedi ve pantolonumun fermuarını açıp sikimi dışarı çıkardı.
Sertleşmemiştim ve o an heyecandan ilişkiye hazır değildim, inik halde ki sikime baktı, biraz okşayıp kaldırmaya çalıştı, ben bir türlü konsantre olamıyordum ve sertleşemiyordum. En sonunda teyzem bir defada ağzını sikime dayadı ve cop diyesikimi ağzına alıverdi. Emmeye başladığında artık herşey başlamıştı ve sikim hızlı bir şekilde sertleşmeye geçmişti. Sertleştiğini hissedince teyzem hımmmm diyerek emmeye devam etti ve tamamen sertleşince sikimi ağzından çıkararak işte bu dedi. Elini bir an olsun sikimden çekmiyor ve biraz okşayıp biraz sakso çekmeye devam ediyordu.
Beni tamamen azdırdıktan sonra hadi soyun dedi ve ayağa kalkarak üzerinde ne varsa çıkardı, çırılçıplak karşımda duruyordu ve sikilmeyi bekliyordu. Üzerindekileri çıkardıktan sonra hadi kocacığım sikmeyecekmisin beni? dedi ve elimden tutup ayağa kaldırdı, elleriyle soyup benide kendi gibi çırılçıplak yaptıktan sonra sikimden tutarak yatak odaıns götürdü. Eniştemle sikiştikleri yatağa beni yatırdı ve üzerime çıkıp o yarrağı içimde istiyorum dedi. Evet tam olarak bu kelimeleri kullandı, sikimin üzerine oturup o yarrağı içinde istiyorum, beni sikmeni istiyorum, artık kocamla değil seninle sikişmek istiyorum dedi ve üzerimde zıplamaya başladı.
O zıpladıkça bende ellerimle kalçalarını okşuyor ve bazende memelerini sıkıyordum. Teyzem üstümde zıplarken çok terbiyesizleşmişti ve bu kişiliği beni tahrik ediyordu. Üzerimde zıplarken sik beni şerefsiz, sik beni bak seni istiyorum,amcığım senin için sırılsıklam oldu, içime girdiğin andan beridir sanki orgazm oluyorum, çok zevk alıyorum beni sikmenden diyordu. Üstümden bir an olsun inmek istememişti ve sürekli o beni sikiyordu. Teyzem üzerimde zıplarken bende gözlerimi kapattım ve keyfime baktım. Yarım saat kadar o pozisyonda sikiştik ve boşalacağın zaman yüzüme boşal diyerek beni tembihledi.
Yarım saatin sonunda teyzeme aşkım ben boşalacağım dedim, hemen üzerimdem kalkıp sikimi ağzına aldı ve emmeye başladı, ağzına aldığında zaten boşalmaya başlamıştım ve tüm spermlerini ağzının içine boşalttırdı. Teyzem seks konusunda çok ateşliydi bunu itiraf etmem lazım ve artık teyzemle beraber yaşama fikri banada çok cazip geliyordu. Sikişten sonra teyzeme; teyze artık ben sizinle yaşayabilirim bir ömür boyu dedim, oda bana teyze değil fahişem diyeceksin bana, ben artık senin fahişenim dedi ve banyoya temizlenmeye gitti.
Artık haftanın belirli günlerinde teyzemle, pardon fahişemle sikişiyorum ve bakalım eniştem bizi ne zaman yakalayacak bunuda düşünmeden edemiyorum..

3 yorum :

  1. ben istanbuldan escort funda siz değerli İstanbullu beylerin hizmetinizdeyim
    saatlik ucretim 20 tl mesaj yada arama bekliyorum mesaja cevap var.0.5.4.5.3.6.7.6.6.1.2.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SLM MEHMET BEN 5374667155 NUMARAM AZGIN DOYUMSUZ ATESLI SEKSTE SINIR TANIMAYAN EVLI DUL MUTSUZ DOYUMSUZ BAYANLAR YILARDIR EVLIYIM HIC ZEVK ALAMIYORUM DIYORSAN HEP TEK TARAFLI ILISKI YAPAN ERKEKLERE BOYUN EGMEYIN ISI BITTIMI KALKIP SENIN NE OLDU OLDUGUN HIC UMRUNDA OLMAYAN BIR TEK KENDINI DUSUNEN SENI SEKSTE MUTSUZ EDEN ERKEKLERE KOCALARA BOYUN EGMEYIN ARAYIN TANISALIM BIR TLF KADAR YAKINIM SIZE BEN SIZIN MUTLULUGUNUZ ZEVKE GELEMENIZ SEHVETLE DEFALARCA BOSALMANIZ ICIN BURDAYIM

      Sil
    2. 0507.910.6737 BAYANLAR VE ÇİFTLER BEN 178 80 32 YAŞ ESMERİM WAHATSAP VE 3G VAR SKYPE hakn_3751 HATTIM ÖZELE ACIK K.maraş ta yaşıyorum

      Sil


Reklamı Kapat


Reklamı Kapat