24 Temmuz 2015 Cuma

Fizik Hocama Tecavüz Ettim

Merhaba arkadaşlar, ben emre can lise 3 e gidiyorum.gerçek sex hikayeleri 'min hepsini bizzat yaşadım ve birinci elden sizlere anlatıyorum. Eğer yazacaklarımı iyi dinlerseniz içindeymiş gibi anlarsanız.Perşembe günüydü.Arkadaşım arda ile kantine gittik. Fizik öğretmeni minicik etek giymişti.Ayrıca fiziği de iyiydi :) Sikimiz adeta dans ediyordu . Hocaya oturduk baktık hocada bize bakıyordu.Sarışın mavi gözlü ve balık etli bir fiziğe sahipti.Dersimize girince biz adeta boşalıyorduk.Hocada orospu önümüzde domalıyordu.Neyse konuya dönelim.zil çaldı kimya dersine girdik laboratuvardaydık.Bu hocada çok sexi bir fiziğe sahipti.Kimya dersi bitti,okul bitti hoca beni arabasına çağırdı,gittim. arabayı sabancı parkına sürdü.çıtımı çıkartmadım elimi tuttu bacaklarında gezdirdi anlamıştım sonucunu.Parka geldik biraz sohbet edip konuştuk ve bir bangın üzerinde sohbet ettik. böyle bişi olamaz sik beni dedi aşığım sana dedi ilk başta biraz afalladım ama çok tatlı ve güzel bir hoca olduğu için direk dudaklarına yapıştım. İlkten memelerini mıncıkladım ve t-shirtünü çıkardım sütyenini yalı yarak ve memeleri arasına dilimi sokarak çıkardım. Sütyeni çıkarıp  koca memelerini tokatladım ve meme ucunun etrafında halkalar vardı.

Onları emerek zevke getirdim. Hocam çok tatlıydı dayanamadım biraz öpüşüp koklaştıktan sonra eteğini indirim külotunun üstünden amını ellemeye başladım. İyice zevke getirdiğim hocam önce götünden sonra amcığından iyice siktim ve içine boşaldım. Parkta hocamı siktiğimi görenler etrafımıza toplanmış bizi izliyorlardı. Daha sonradan disipline gidip adım çıksa da bu sorunu ailemin desteğiyle ortadan kaldırdım.Hoca memnun oldu. Fizik derslerim yükselmeye başladı nedeni ne acaba. Daha sonradan öğrendim ki parkın ortasında zorla tecavüz edip sikiştiğim fizik hocası hamile kalmış.Tedirgin oldum bir an.Hoca zaten 23 yaşlarındaydı evlenmeyi planlıyoruz tabi daha sırada kimyacı var hoşça kalın..

2 yorum :

  1. ben istanbuldan escort funda siz değerli İstanbullu beylerin hizmetinizdeyim
    saatlik ucretim 20 tl mesaj yada arama bekliyorum mesaja cevap var.0.5.4.5.3.6.7.6.6.1.2.

    YanıtlaSil
  2. BEN OKAN-531-619-12-65-İSTANBULDA CİDDİ REEL GÜRÜŞMEK İSTİYEN 30 VE 50 YAŞ ARASI EVLİ DUL KİLOLU ŞİŞMAN TOMBUL MATURE MİLF OLGUN BAYANLARI BEKLERİM BEŞYÜZOTUZBİR ALTIYÜZONDOKUZ ONİKİ ATMIŞBEŞ GÜVEN VE GİZLİLİK ŞART 05316191265 NO ÖZELE AÇIK TERCİHİM İSTANBUL
    NOT:TEKİM 30 VE 50 YAŞ ARASI EVLİÇİFTLERE DENEYİMLİ AKTİF OLARAK EŞLİK EDERİM 531 619 12 65 NO ÖZELE AÇIK GÜVEN VE GİZLİLİK ŞART BEŞYÜZOTUZBİR ALTIYÜZONDOKUZ ONİKİ ATMIŞBEŞ LÜTFEN CİDDİ GÜRÜŞMEK İSTİYENLER ARASIN (GEY VE PASİFLER RAHATSIZ ETMESİNLER)
    SAYGILARIMLA OKAN BEN
    5316191265 NO ÖZELE AÇIK okan5316191265ist@gmail.com

    YanıtlaSil


Reklamı Kapat


Reklamı Kapat