8 Temmuz 2015 Çarşamba

Bana Borcu Olan Adamın Karısını Siktim

Aylardır üç kuruş borcunu ödemeyen bir adama siz neler yapar sınız? Evet bir borç verdim ve aylardır peşinde dolanıyorum, yada dolanıyordum demek daha doğru olur çünkü dün akşam borcu tahsil ettim ama pek legal yollarla değil.
Eski iş yerinde bir arkadaşım bundan sekiz on ay önce benden çok sıkıştığı için bir miktar borç para istedi, biraz muhabbetimiz olduğu için güvendim ve istediği miktarda ki borcu ona verdim ama aylardır aradığımda ne telefonlarıma çıkıyor nede şu borcumu ödeyim diye bir girişim içerisinde , en sonunda beni sinirlendirdi ve dün gece evine gittim , aslında evine gitmemdeki neden biraz hakaret edip parayı ona haram ederek ordan uzaklaşmaktı ama kapıyı karısı açtı ve evde olmadığını söyledi, içeri girip onu bekleyeceğimi söyledim ve hiç izin bile almadan direk içeri daldım.
Bir süre salonda oturup kocasını beklerken kadın bana bir kahve yaptı ve kocası gelene kadar biraz sohbet ettik, kocasından onunda şikayetçi olduğunu, eve uğramadığını falan anlatan kadına acıdım, elimde değil insanları seven bir tipim, özellikle de bu kadını sevmemek olmaz. Aslında böyle güzel bir kadın öyle sahtekar bir adamı nereden nasıl bulmuş hiç anlamıyorum. Kadın bir süre sonra iş aradığını ve para kazanması gerektiğini söyleyerek benden bildiğim bir iş olup olmadığını sordu , tam olarak ne iş yaparsın diye sorduğumda da aslında şuan pek seçici değlim , neredeyse akşamları dışarı çıkacağım dedi.
Kadının bu kadar cürretkar konuşması beni etkilemişti ve güzelliğide buna tuz biber ekiyordu zaten. Biraz sohbetten sonra kadın bana yazmaya başladı ve lafı para verirsen sana da veririme getirdi. Kadına cebimde ki paradan bir miktar verdim ve karşılığında ondan bişey istememi söyledi. Şuan aklıma bişey gelmiyor dedim ve ilk hareketi ondan beklemeye başladım.
Parayı verdikten sonra hemen geliyorum diyerek başka bir odaya geçti, geldiğinde üzerinde ki kıyafet görülmeye değerdi. Kıyafetten anladığım kadarıyla bu kadın sex konusunda oldukça tecrübeliydi. Verdiğim paranın tam karşılığını vermeye söz vererek beni yatak odasına götürdü. Bana sen sadece yatağa uzan ve her şeyi bana bırak dedi, bende öyle yaptım.
Yatağa uzandım ve karşımda dans etmesini , sertleşmiş sikimi okşamasını ve bir süre sonra da ağzına alıp emmesini izledim. Sikimi o kadar güzel ve iştahla emiyordu ki zaman zaman boşalmanın eşiğine geldiğimde ona işaret ediyordum ve oda durup dans etmeye devam ediyordu. Bir süre dans ve oral sexten sonra üzerime çıkıp sikimi amcığına sürtmeye başladı, dayanamıyordum ve artık hadi al içine beni diye sessizce söyleniyordum. Ben her ne kadar azmış olsamda o bundan zevk alıyorcasına içine almamakta inat ediyor ve yatakta kıvrandırıyordu.
Biraz işkenceden sonra zevkten sırılsıklam olmuş yarrağımın üzerine bir kerede oturu verdi, oturur oturmazda ooohhh yarrağına kurban olayım senin dedi . zaten onu demesi beni benden almıştı ve kendimi kaybetmiş bir şekilde kadını alıp altıma yatırdım. Hayvanlaşmıştım elimde değildi, kadını altıma alım döver gibi sikmeye ve çığlık çığlığa bağırtmaya başladım. hem sikiyor hem amına koyduğumun karısı . orospu. siktiğimin fahişesi gibi şeyler söyleyerek kadına hakaret ediyordum.
Kadın olan bitenden oldukça memnün olacak ki sırılsıklam olmuş bir şekilde sik beni diye ara ara inleyerek bana karşılık veriyor ve dahasını istiyordu. O gece olabildiğince hayvanlaşmıştım ve gerek kocasının bana olan borcu gerekse karıye verdiğim para gözümde yoktu. Ben hayatım boyunca böyle sikişmemiştim ve bir kadına bu kadar sert girip çıkmamıştım . İki saat içerisinde iki defa deli gibi boşaldım ve ilkini kadının amının üzerine ikincisini de memelerineydi.
Evden ayrılırken kadına paraya ihtiyacın olduğunda sadece beni ara. başka biriyle sikiştiğini duyarsam pişman ederim diyerek tehdit edip evden çıktım, Artık o benim karım ve parasıyla deli gibi sikeceğim...

3 yorum :

  1. ben istanbuldan escort funda siz değerli İstanbullu beylerin hizmetinizdeyim
    saatlik ucretim 20 tl mesaj yada arama bekliyorum mesaja cevap var.0.5.4.5.3.6.7.6.6.1.2.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. SLM MEHMET BEN 5374667155 NUMARAM AZGIN DOYUMSUZ ATESLI SEKSTE SINIR TANIMAYAN EVLI DUL MUTSUZ DOYUMSUZ BAYANLAR YILARDIR EVLIYIM HIC ZEVK ALAMIYORUM DIYORSAN HEP TEK TARAFLI ILISKI YAPAN ERKEKLERE BOYUN EGMEYIN ISI BITTIMI KALKIP SENIN NE OLDU OLDUGUN HIC UMRUNDA OLMAYAN BIR TEK KENDINI DUSUNEN SENI SEKSTE MUTSUZ EDEN ERKEKLERE KOCALARA BOYUN EGMEYIN ARAYIN TANISALIM BIR TLF KADAR YAKINIM SIZE BEN SIZIN MUTLULUGUNUZ ZEVKE GELEMENIZ SEHVETLE DEFALARCA BOSALMANIZ ICIN BURDAYIM

      Sil
  2. SLM ANKARADAN EMRE SEKSE AC VE SINIRSIZ SEX YAŞAMAYI ARZULAYAN 18 VE 40 YAŞ ARASI DUL OLGUN EVLİ BEKAR BAYANLAR VE ARALARINA 3 ÇÜYÜ ARZULAYAN EVLİ CİFTLER ARAYIN SEXİ SINIRSIZ HEYCAN DOLU YAŞAYALIM 0542 280 92 17

    YanıtlaSil


Reklamı Kapat


Reklamı Kapat