25 Nisan 2015 Cumartesi

Kızımı Uyandırmadan Usulca Siktim

.
Ben yazacaklarımı benim gibi kızıyla sikişen babalar için yazıyorum, onlara yaşadıkları konusunda neler hissettiklerini bildiğimi ve benimde bir kaç ay önce bunları hissetmeye başladığımı söylemek istiyorum (:. Örneğin geçen sene ne bu tür bir ensest sex fantazim vardı nede kızımla sex yapmayı aklımın ucundan geçiriyordum, yani uzaktan yakından alakam yoktu. Anlatacaklarımla beraber sitenizdeki yeni sex hikayelerinin arasına bir hikayede ben eklemek istiyorum.
Kızım genelde hafta sonlarında arkadaşlarında kalırdı, hem annesi hemde ben pek sakıncalı bulmazdık bu durumu ama geçtiğimiz aylarda bir hafta sonu arkadaşında kalmak üzere gidipte barlardan topladığımda o günden sonra bir daha arkadaşlarına gitmeyi yasakladım. Zaten o gün arkadaşlarıyla barda zilzurna sarhoş olupta eve gelecek hali bile olmayan kızımla aramız bir daha eskisi gibi normal baba kız tadında olmadı. O geceden sonra daha çok bir çift sevgili gibiydik ama bu durumu karıma kesinlikle belli etmiyoruz. Bu durum aslında pek anlatılacak bir durummu bilemiyorum ama sitenizdede bir çokbaba kız porno hikayeleri okudum ve bende yaşadıklarımı yazmak istedim. Zaten sizlere bu hikayemi yazmadan bir kaç saat önce kızımla banyoda seviştik, annesi evde olmadığı için gayet rahat bir ilişki oldu diyebilirim.
O geceye dönecek olursak, kızım evden gittikten bir saat kadar sonra karımla baş başa kaldığımız için gönlümüze göre takılmanın planlarını yapıyorduk, tabi bu planların içerisine alkol alıp sarhoş olmak ve sabaha kadar sevişmekte vardı. Bu sık sık yaptığımız bir durum değil ama kızım evde olmadığında genelde birşeyler yapar, hafta sonunu boş geçirmemeye çalışırız. Karımla baş başa içmek için dışarıdan alkol almaya çıktım, saat zannediyorum dokuz civarıydı. Bizim mahallede veya çevrelerde pek alkol satışı yapan bir yer yoktur, yani büfe tarzında yerler yoktur çünkü yaklaşık onbeş dakika uzaklıkta genelde içkili lokantalar ve barlar var. O barların olduğu bölgelerdede bir kaç büfe var, arabaya atlayarak bende oraya gittim ve büfenin birine girerek iki şişe kırmızı şarap alıp eve dönmek üzere arabama doğru yürümeye başladım.
Arkamdan belli belirsiz bir şekilde kızımın sesini duyar gibi oluyordum ama yani tam konuyuda anlayamıyordum, ses kulağıma gelince biraz aptallaşarak şaşkın şaşkın arkamı dönüp öyle sağa sola bakınmaya başladım. Hemen üç dükkan ötemde bir barda, kapının önünde bir grup genç tartışıyordu, yakınlaştığımda anladımki oranın çalışanları ve müşteriler arasında bir tartışma yaşanıyordu. Kızımın sesini duyduğum için biraz daha yaklaştım, biraz daha biraz daha derken artık onbeş metre kadar gerilerinde bunları izlemeye başladım. Kalabalığın arasında ayakta zor duran ama sürekli barın çalışanlarına küfürler eden, üzerlerine yürümeye çalışan biri vardı, merakla biraz daha yaklaşınca resmen şok olmuştum. Bağıran küfürler eden ve çalışanları dövmeye çalışan kişi benim kızımı. O kadar panik oldumki ne yapacağımı bilemedim.
Hemen kalabalığın arasına dalarak kızımın kolundan tutup "ne yapıyorsun sen burada, hani arkadaşlarında kalmayacak mıydın bu gece" diyerek çekiştire çekiştire insanların arasından çıkarttım. Millet kavgayı dövüşü bırakmış bizi izliyorlardı. Ben kızımın kolundan tutmuş çekiştirirken oda gelmemek için direniyor, adeta beni tanımamazdan geliyordu, daha fazla katlanamadım ve yüzüne bir tokat atıp "kendine gel terbiyesiz, bu ne hal" diye bağırmaya başladım. Ben sert çıkınca kızım ayakta durmak için zorlansada zar zor ayaklandı ve dikkatlice bakınca benim kim olduğumu sonunda tanıdı. O kadar sarhoş olmuştuki öz babasını tanımak için bile baya çaba sarf etti. Tokatı yedikten sonra kendine gelince hemen arabaya bindirip oradan uzaklaştım ve eve gelmeden bir kaç sokak ötede durarak kızımla konuşmaya başladım. Ben ona kızıp "neden böyle yapıyorsun, neden bize yalan söylüyorsun" falan derken oda ağlamaya başladı.
Ağladığını görünce bu kezde dayanamadım ve annesinin onu bu halde görmemesi için eve telefon açarak karıma "araba yolda bozuldu, biraz geç geleceğim" dedim ve kızımın ayılması için en yakın kafeye giderek birar kahve içtik, yaklaşık yarım saat kadar kafede oturduktan sonra biraz biraz ayılmaya başlayınca tekrar arabaya geçip eve döndük. Eve gittiğimizdede kızım direk odasına çıktı, bende karıma "araba arkadaşının evinin yakınında bozuldu, babasından yardım istemek için aradım, arabanın bozulduğunu görünce benimle beraber eve dönmek istedi" dedim ve durumu öyle kutardım. Kızım eve geldiği için bizim gecede iptal olmuştu tabi, bir süre daha oturup televizyon izledikten sonra karım yatmaya gitti, bende "arabanın suyunu kontrol edip birazdan geliyorum" diyerek dışarı çıktım, on dakika kadar sonra sessizce içeri girerek kızımın odasına geçtim. Kapıyı tıklatmadan içeri girdiğimde kızım iç çamaşırlarıyla yatağına uzanmış bir şeklide yatıyordu, muhtemelen sızmıştı.
Yanına giderek üzerine yorganını örtmek istedim ama gözümde iç çamaşırına ve üzerindeki askılı atletten fırlayan meme uçlarına kayıyordu. Bir süre yorganı örtmeden kızımın memelerini izlemeye başladım, odaya girene kadar aslındakızımla sex yapmak gibi bir planım yoktu, o ana kadar böyle bir fantazim bile yoktu ama gördüğüm manzara karşısında birden bire azgına dönmüştüm. Bir süre kızımı iç çamaşırları içerisinde izledikten sonra benim için çok zorda olsa yorganı üzerine örtüp yatak odasına döndüm ve üzerimi değişmeye başladım. Yatağa girerken karımın uyuduğun ufark ettim ve bende uyumaya çalıştım ama olmuyordu, bir türlü kızımın o iç çamaşırları halleri gözümün önünden gitmiyordu. Bir kaç dakika yatakta dönüp durduktan sonra daha fazla dayanamadım ve yatak odasından sessizce çıkarak kızımın yanına tekrar gittim. Odasından girdiğim gibi üzerindeki yorganı kaldırdım ve iç çamaşırlı halini izleyerek ayakta eşofmanımın içine elimi soktum.
O kadar sertleşmiş ve ıslanmıştımki resmen yarrağımın ucundan akan zevk suları iç çamaşırımı ve sonrasındada elimi komple ıslatmıştı, ellerim kaygah bir halde sikimi avuçlamaya ve kızımın dimdik duran memelerini izlemeye devam ettim. Bu izleme durumu tabi bir kaç dakika sonra dokunmalara geçmişti, artık zevk suyuyla sırılsıklam olmuş avuçlarımı kızımın atletinin üzerinden memelerine sürtüyordum, memelerini avuçluyor ve bir yandanda diğer elimle sikimi okşamaya devam ediyordum. Elimin ıslaklığı yüzünden kızımın atletide ıslanmış, memesinin olduğu bölge komple zevk suyumla kaplanmıştı. Ardından elimi alttan sokarak memesine direk dokunmaya başladım, memesini öyle avuçluyordumki belki sarhoş olmamış olsa ve sızmamış olsa uyanabilirdi ama alkolün etkisiyle adeta bayılmış gibi yatıyordu. Bir kaç dakika kızımın memelerini sokmaya devam ettim, sonrasındada artık aşağı doğru inerek külotunun üzerinden amını avuçlamaya başlaadım.
Kızımın amı o kadar dolgunduki avuçlarımın arasına sanki memesi gelmiş gibiydi, her avuçladığımda biraz daha sert sıkıyordum, artık o kadar sertleşmiştiki sıkışlarım bir ara acı çektiği yüzünden belli olmaya başlamıştı. Uyuyordu ama ben amını sert sert sıktığımda canının yandığını yüzünden anlayabiliyordum. Derken artık ipin ucu tamamen kaçtı ve kızımın odasının kapısını kilitleyerek üzerimdekileri çıkarmaya başladım. O yatakta uyurken bende hemen yanı başında çıplak bir halde otuzbir çekerek onu izliyordum, izlerken ve otuzbir çekerken aldığım zevk yüzünden artık üzerindekileri çıkartıpkızımla sikişmek için sabırsızlanıyordum o yüzden kızımı uyandırmadan külotunu çıkarmaya başladım, yavaşça bacaklarından sıyırarak aşağı doğru indirirken amıda gözlerimin önüne geliyordu, o kadar güzel bir manzaraya bakıyordum ki daha sonra tekrar tekrar bakmak için fotoğrafını çekmek aklıma geldi ama kızımı o halde bırakıp telefonumu almaya gitmek işime gelmedi açıkçası.
Külotunu tamamen sıyırıp ayaklarından çıkarttıktan çekip çıkarttıktan sonra ilk işim bacaklarını hafifçe ayırarak ortasına oturmak oldu, yatağın üzerinde kızımın bacaklarının arasında oturup işaret parmağımla yavaş yavaş amını okşamaya başladım. Bu saniyeler sürdü çünkü bir kaç defa amını okşayıp deliğine doğru parmağımı ittirdiğimde inleyerek uyanır gibi oldu. Hemen ayağa kalkarak ondan uzaklaştım ve uyanıp uyanmayacağına bakmaya başladım. Sırt üstü yatarken yan döndü ve tekrar uyumaya başıladı, bu defa daha dikkatli olmalıydım o yüzden çok yavaş hareket ettirerek tekrar sırt üstü çevirdim ve bacaklarını olabildiğince yavaş bir şekilde aralamaya başladım. Biraz öncekinin aksine parmağımı değil direk ağzımı dayayarak amını koklamaya ve öpmeye başladım, amına dilimi değdirdiğimde yine derinden inlemeler kulağıma geldi, hem inliyor hemde eliyle amını kapatmaya çalışıyordu. Elini amına doğru getirdiğinde geri çekilmedim ve ellerini tutarak amını yalamayı sürdürdüm.
Artık uyansada uyanmasada hiç umurumda değildi ve ellerini tutarak amını emmeye devam ediyordum. Yaklaşık beş dakika kadar kızımın amını yaladıktan sonra bacaklarının arasına geçil yarrağımı elime alarak amına sürttürmeye başladım. İçine girmeye hazırlanırken içten içe "muhtemelen içine girince uyanacak ama olsun, umurumda bile değil" diyordum. Amının deliğinin üzerine yarrağımı sürttürdükten sonra yavaşça baş kısmını sokmaya başladım. Biraz evvel yaladığımdan ve ara ara parmağımın ucunu sokup çıkardığımdan dolayı oda ıslanmıştı, içine girişim düşündüğüm kadar zor olmamıştı. O geceye kadar kızımı bakire zannediyordum ama benim yarrağımı içine kolayca aldığına göre daha önce kim bilir kimin altına yatmıştı. YArrağımın başını amına soktuktan sonra devamınıda itekledim ve tamamen içine girince bekleyerek memelerini öpmeye başladım. Önce atletinin üzerinden öptükten sonra atletini yukarı doğru sıyırarak memelerini açığa çıkartıp ağzıma aldım.
Artık resmen sarhoş kızımla sikişiyor ve kızımı uyandırmadan işimi görebiliyordum. Zaten aldığı alkolün etkisiyle öyle kolay kolay uyanacak bir durumuda yoktu ama ilk başlarda yine "ya uyanırsa" korkusu vardı. Bu korkunun gitmesi için yarrağımı kızımın amından içeri sokmam yetti, içine girip çıkarken her girişte biraz daha hızlanıyor ve kızımı biraz daha yüksek sesle inletiyordum. Bazen uykusunun hafiflediğini anladığımda içine giriş çıkışlarımı yavaşlatıp ardından tekrar hızlanıyordum. Sanırım buna onbeş dakika kadar devam ettim, sonrasında kızımın iniltilerinin arasında fısıldayarak söylediği isimle şok olmuştum. İçine girip çıkarken hem inliyor hemde çok kısık bir sesle "babaaa, baaabaaaa" diyordu, ilk duyduğumda hemen kızımı sikmeyi bıraktım ve yarrağım içindeyken bekleyerek acaba gerçekten babamı diyor diye emin olmak için kulağımı ağzına yaklaştırdım, benim durmamla oda sesini kesti o yüzden yavaş yavaş tekrar sikmeye başladım, bir kaç giriş çıkıştan sonra yine "babaaa, babbaaa" diye inlemeye başladı.

1 yorum :

  1. MERHABALAR BEN POYRAZ TOLGA ANKARA CANKAYA TURİZİMCİYİM YAŞ 38 BOY 170 KİLO 80 PENİS 20 SANTİM KALIN DAMARLİ COOK COOK COOK GEC BOSALAN DOYUMSUZ BİRİYİM VUCUDUM KILSIZ BEYAZ ANAL SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR AİLE İÇİ SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ANNE KIZI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR ABLA BACI AYNI ANDA SEKS YAPMAK ISTEYEN BAYANLAR KOCASININ GOZUNUN ÖNÜNDE SİKİLMESİNİ İZLEMEK İSTEYEN BAYANLAR ESININ GÖZUNUN ÖNÜNDE SİKÏLMESINİ ÏZLEMEK ISTEYEN BEYLER ESINI KENDISINI AYNI ANDA SIKTIRMEK ISTEYEN BEYLER HAMİLE KALMAK İSTEYEN BAYANLAR KENDI EVİNDE MASAJ YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR HAYALİNDEKİ BÜTÜN SEKS TÜRLERİNİ SINIRLAR KOYMADAN BENİMLE ÖZGÜRCE DOYASIYA FANTAZININ KIRALINI SEKSIN SON NOKTASINI YAŞAMAK ISTEYEN ARZULU BAYANLAR 2 ERKEK TARAFINDAN AYNI ANDA SIKILMEK ISTEYEN BAYANLAR 50 60 YAŞ ARASI BAYANLAR HERŞEY SELBES SINIRSIZ KESİNLİKLE KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ BOGAZINA KADAR SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA SOKA BANA SAKSO CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE CEKE BENİ AGZINA BOMBA GİBİ BEMBEYAZ SÜT RENGI DÖLÜMÜ AGZINA SURATINA PATLATMAK İSTEYEN BAYANLAR TEK GECELİK SEKS YAPMAK ISTEYEN EVLİ CİFTLER EVLİ BAYANLAR YAŞLI OLGUN GENC BAKİRE BAYANLAR GOT DELİGİNİ SİKTİRMEK İSTEYEN BAKİRE KIZLAR AM YALATMAK GÖT DELIGINI YALATMAK AMININ İCİNE GÖT DELİGİNİN İÇİNE DIL MASAJI YAPTIRMAK İSTEYEN BAYANLAR AMININ İCİNİ GOT DELIGININ İCİNİ BANA KOPEKLER GİBİ YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA YALATA AGZIMA BOSALMAK AGZIMA AKITMAK SURATIMA İSEMEK İSTEYEN ARZULU BAYANLAR KOL GİBİ KALIN DAMARLI PENİSİMİ HER YERINE SOKMAK ISTEYEN MEMUR ÖĞRETMEN HEMŞİRE DOKTOR MIMAR AVUKAT IS KADINI EV KADINI BAYANLAR FAZ GECMEDIGIM KURALLARIM GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK COOOOK ÖNEMLİ ARA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE PISMAN OLMAYACAKSIN BUNDAN KESİNLİKLE ADIN GIBI EMIN OL YETERKI INSAN INSAN OLSUN MERHAMETLI VICDANLI OLSUN GUVENILIR OLSUN GIZLILIK GÜVEN SAYGI MEDENIYET ANLAYIS TEMIZLIK TİTİZLİK DURUSTLUK MEZARA KADAR SIRDASLIK OLSUN 24 SAAT ARAYA BILIRSINIZ DENGESİZ TUTARSIZ KARARSIZ NE ISTEDIGINI BILMEYEN PISKOLOJISI BOZUK OLAN ARIZA BAYANLAR ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMASIN LÜTFEN ANKARALI BAYANLAR ARASIN ARA INSAN GİBİ MEDENI BIRSEKILDE ÖZGÜRCE KONUSALIM 👍 👍 👍 👍 👍 👍 NOT NOT NOT NOT NOT NOT NOT SEKS SONRASI KIMSE KIMSEYI TANIMIYACAK RAHATSIZ ETMEYECEK ARAMAYACAK ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE BU KURALLARA UYGUNSAN ARA YOKSA ASLA ASLA ASLA KESİNLİKLE ARAMA BIRDE ARAYIP SONRA YANLIS ARAMISIM KUSURA BAKMAYIN DIYEN GERIZEKALILAR MALLAR ODUNLAR KAZMALAR ÖKÜZLER VE TELI CALTIRIP TELINI ACMAYAN TELEFON SAPIKLARI TUTKAL YAPISIK INSANLAR ABAZALAR UZAK DURSUNLAR ARAMASINLAR ANKARA DISI HIC ARAMASIN LÜTFEN ANKARALI BAYANLAR ARASIN ARACIM VAR EVIM MUSAIT ÖNCE ARA KONUSALIM KAFAMIZ UYARSA GORUSURUZ UYMAZSA HERKES YOLUNA GIDER TEKRAR SAYGI VE HURMETLERIMI ARZ EDERİM ANKARALI KENDINE ÖZ GUVENI OLAN BAYANLARI BEKLIYORUM ARA KONUS ANLA DINLE BENCE NE KAYBEDERSIN YASA GÖR DIYORUM KORKMA KAPINA GELİP YATMAM ZATEN SECICIYIM HOSUMA GIDERSEN DIYORUM ANKARA LÜTFEN WAHATSAP VİBER LİNE VAR 05373215942 05373215942

    YanıtlaSil


Reklamı Kapat


Reklamı Kapat